Onze werkwijze

Online ondernemen vergt veel tijd en aandacht. De klant gebruikt het internet als een digitale marktplaats om informatie over producten op te zoeken, producten met elkaar te vergelijken en, het allerbelangrijkst, producten te kopen. De digitale marktplaats is een technisch complexe omgeving waar bedrijven continu zich razendsnel moeten leren aan te passen.

Met de Perfect Online strategie van WEBSION helpen wij kleine en middelgrote ondernemers een succes te maken van online ondernemen. We zorgen voor een flexibele aanpak en de juiste focus, waarbij we samen met de ondernemer stap voor stap concrete en meetbare resultaten halen.perfect_online_v6_zonder_logo

De uitdagingen voor kleine en middelgrote bedrijven zijn te groot om zelfstandig aan te pakken, omdat ondernemers het al druk genoeg hebben met hun dagelijkse werkzaamheden. Dit is waar de Perfect Online strategie om de hoek komt kijken. Wij beschikken over de technische know-how en de inhoudelijke kennis om bedrijven te helpen bij investeringen in de aanwezigheid op de digitale marktplaats.

Ons advies: een flexibele aanpak

We zijn ervan overtuigd dat in deze tijden bedrijven flexibel en wendbaar moeten zijn willen ze een succes maken van hun aanwezigheid op de steeds aan verandering onderhevige digitale marktplaats. Daar helpen wij graag aan mee, omdat wij begrijpen dat die aanwezigheid een strategie vergt die continu opnieuw moet worden gedefinieerd om succesvol te blijven zijn.

Het aantrekken van nieuwe klanten via de digitale marktplaats is een langdurig proces dat in principe niet ophoudt en steeds in beweging is. Investeringen moeten zich terugverdienen, maar dat kan alleen als bedrijven flexibel en wendbaar zijn, want wat vandaag werkt, werkt morgen misschien niet meer.

Ons stappenplan

De vragen die wij stellen voordat we een samenwerking aangaan: waar is een bedrijf op dit moment als het gaat om online ondernemen en waar wil het bedrijf concreet naartoe? Samen met de ondernemer maken wij een stappenplan om te bepalen wat er nodig is. Wij zorgen ervoor dat bij iedere stap helder is wat de kosten zijn en wat de ondernemer ervoor terugkrijgt. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!