Beter gevonden worden door het schrijven van artikelen

In2adminStandard

Het verzamelen van links is een belangrijke manieren om beter gevonden te worden op het internet. In Nederland is dan ook de artikelmarketing sterk in opkomst. Deze site is daar het bewijs is. Door regelmatig een artikel te schrijven waarin één of meerdere links verwerkt zitten zal je je populariteit bij de zoekmachines vergroten. Het is wel belangrijk om met enkele factoren rekening te houden.

Zorg voor unieke tekst in je artikel. Doordat de teksten uniek zijn zal Google hier meer waarde aan hechten, op die manier zullen je links in het artikel ook meer waarde hebben voor je bezoekers.

Verder is het belangrijk om te kijken of de website waar je naar toe linkt ook een zekere vorm van moderatie heeft (er is dan iemand die vooraf de aangeleverde teksten beoordeeld), dit kan vooraf, of achteraf. Het is hoe dan ook belangrijk dat de website artikelen publiceert met inhoud die voor jouw doelgroep interessant zijn.

Links die je opneemt hoeven niet altijd naar je eigen website of landingspagina te verwijzen. Indien je het artikel publiceert op je eigen website of blog is het goed om enkele links naar andere sites op te nemen en één link naar een andere pagina op jouw eigen site of blog.
Schrijf je een tekst op een externe site, zorg dan dat er minimaal twee links naar je eigen website(s) of blog verwijzen.